ijsbaden

Amsterdam | Utrecht | Rotterdam | Den Haag

Bezorging mogelijk binnen 5 werkdagen

Afhalen mogelijk in onze showroom in Utrecht

Duurzame eikenhouten ijsbaden

Persoonlijk advies vanuit Utrecht

Onze houten ijsbaden

Stel je lichaam bloot aan (extreme) kou

Specialist in houten ijsbaden

Specialist in houten ijsbaden vanuit Utrecht. Bezorgt in heel NL.

Zelf thuis in regio Amsterdam aan de slag met koude training? Dan zijn onze houten ijsbaden een stijlvolle keuze en toevoeging aan je Amsterdamse tuin of Amsterdamse woonboot. In de zomer vul je het houten ijsbad met water en ijs en je bent klaar voor je koude training. In de winter hoeft je er geen ijs bij te doen en kan je dagelijks gebruik maken van een heerlijk houten ijsbad. Onze houten ijsbaden zijn ook zeer geschikt om ook te gebruiken als houten dompelbad. Met de kleine afmeting zijn onze houten ijsbaden ook geschikt voor de kleinere tuinen in Amsterdam. Vanuit onze showroom in Utrecht leveren wij in Amsterdam en heel NL of kom langs voor een kopje koffie en gelijk wat uitleg over je ijsbad en koude training in Utrecht.

De houten ijsbaden zijn onbehandeld en zullen met de natuurlijke omstandigheden verkleuren. Heb je vragen over het onderhoud van een houten ijsbad? Neem dan een kijkje op onze onderhoudspagina of kom langs in onze showroom in Utrecht.
Wil je meer leren over het inzetten van een houten ijsbad als ijsbad en de koude training? Neem dan een kijkje op onze pagina over koude training en onze pagina met workshops in koude training.

Vragen? Kom een keer langs in en wij helpen je graag verder. De Broeders zijn de specialist in Utrecht in koude training en ijsbaden.

Uitdagingen zorgen voor ontwikkeling, groei en herstel

Voor vragen kan je ons altijd een mailtje sturen

Wij snappen dat er altijd vragen kunnen zijn over onze ijsbaden of koude trainingen. Als je twijfelt of graag een ijsbad van tevoren wilt zien, kan je gerust contact met ons opnemen. Er staat altijd wel één broeder in Utrecht voor je klaar.

Als je ons wilt spreken, stuur dan een berichtje via de mail of contactpagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel in onze showroom in Utrecht!

Winkelwagen
Scroll naar top