Broeders Workshops

Challenge yourself

https://www.ijsbaden.com/wp-content/uploads/2021/03/cropped-LOGO-V3-ZWART.png

Veel meer dan alleen een ijsbad

https://www.ijsbaden.com/wp-content/uploads/2021/03/cropped-LOGO-V3-ZWART.png

IJsbad sessie voor 1 tot 4 personen

Kennismaken met een ijsbad en koudetraining? Dat kan via een sessie met persoonlijke begeleiding. Ook mogelijk als introductie sessie voor een herhalend traject om weer fit en energiek te worden.

Fotograaf: www.davidlok.nl

Broeders workshops

Veel meer dan alleen een ijsbad. De dagworkshops bieden het complete plaatje. Leer meer over vitaliteit, je immuunsysteem en life changing challenges en sluit af met een gecontroleerde uitdaging, het ijsbad.

portrait copy2-min

Long-Covid special

Binnenkort komt hier meer informatie over onze long-covid workshop. Heb jij last van langdurige klachten en ben je op zoek naar een verklaring en klaar met het niets doen? Broeders geven je de tools en nodige kennis om aan de slag te gaan met je klachten.

long-covid workshop - kennis long-covid - langdurige klachten

Zakelijk of een prive groep

Duurzame inzetbaarheid, stress reductie en de mentale weerbaarheid van je medewerkers verhogen? De Broeders komen langs op locatie inclusief ijsbad, of kom langs bij de Broeders. Uiteraard ook mogelijk met verschillende onderwerpen.

portrait copy71-min
https://www.ijsbaden.com/wp-content/uploads/2021/03/cropped-LOGO-V3-ZWART.png

Reacties

stars

“Er werd mij verteld dat des te groter de uitdaging des te groter het effect…. Dat kan ik beamen, het gaf mij een ongelofelijke positieve kick, ik was super trots met mijn overwinning en tot dagen na het ijsbad voelde ik mij kiplekker”

stars

“ Het was een geweldige ervaring om direct te voelen wat voor een invloed ademhaling kan hebben heb je stress niveau.”

stars

“Ik heb al jaren pijnklachten vanwege fibromyalgie, dus twijfelde aan het begin flink. Maar deze training gaf mij het inzicht dat mijn lichaam veel meer aankan dat ik daadwerkelijk dacht. Ik ben super blij Rodi mij de kennis en veiligheid bood om de kou te trotseren”

 • Stress regulatie

  Reduceer stress

 • Vet verbranding

  Thermo regulatie

 • Gezondheid

  Boost imuunstysteem

 • Duurzaam

  Duurzame ijsbaden

Veiligheid

Koude training dient te allen tijden veilig gedaan te worden. Eén om jezelf niet te verwonden en twee om optimaal effect te hebben van de hier beschreven voordelen. Het niet veilig voelen, of een niet veilig signaal vanuit je lichaam krijgen, zoals spierspanning en/of een hoge en snelle ademhalingen zorgen ervoor dat de stress juist gevoeliger wordt afgesteld. Verdiep jezelf in de materie of benader iemand voor begeleiding voor de eerste paar keer koude training in het eikenhouten ijsbad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de Broeders.

Winkelwagen
Scroll naar top