Persoonlijke begeleiding

IJsbad sessie voor 1 tot 4 personen

https://www.ijsbaden.com/wp-content/uploads/2021/03/cropped-LOGO-V3-ZWART.png

Veel meer dan alleen een ijsbad

Geïnteresseerd in koude training en wil je hierin graag begeleid worden? Of ga je koude trainingen gebruiken om weer fit te worden? Dat kan via een sessie met persoonlijke begeleiding. Mogelijk als introductie of als een herhalend traject om weer fit en energiek te worden.
 
Persoonlijke begeleiding
1 tot max 4 deelnemers
1 tot 2 uur (afhankelijk van aantal deelnemers)
 
Kosten:
1 persoon €120,- p.p.
2 personen €100,- p.p.
3 personen €100,- p.p.
4 personen €100,- p.p.
 
332A9967-min

Persoonlijke begeleiding

Tijdens dit uur introduceert Rodi je in koudetraining en geeft hierbij een korte theoretische les. Je leert onder andere over het immuunsysteem je het verhogen van je weerstand. Aansluitend volgt een gecontroleerde uitdaging, het nemen van een ijsbad.
 

 

Stress reductie

Boost immuunsysteem

Weerbaarheid

Verhoogde productiviteit en creativiteit

 
De persoonlijke begeleiding is aan te vragen vanaf 1 tot max 4 personen. Wil je met meer dan 4 personen komen? Stuur dan even een berichtje.
 
Meld je voor de persoonlijke begeleiding aan via de button. Wij nemen contact met je op om een moment in te plannen.
Vitaal worden met ijsbad
  • Duurzame inzetbaarheid

  • Mentale weerbaarheid

  • Vitaliteit

  • Stress regulatie

https://www.ijsbaden.com/wp-content/uploads/2021/03/cropped-LOGO-V3-ZWART.png

Ervaringen

stars

“Er werd mij verteld dat des te groter de uitdaging des te groter het effect…. Dat kan ik beamen, het gaf mij een ongelofelijke positieve kick, ik was super trots met mijn overwinning en tot dagen na het ijsbad voelde ik mij kiplekker”

stars

“ Het was een geweldige ervaring om direct te voelen wat voor een invloed ademhaling kan hebben heb je stress niveau.”

stars

“Ik heb al jaren pijnklachten vanwege fibromyalgie, dus twijfelde aan het begin flink. Maar deze training gaf mij het inzicht dat mijn lichaam veel meer aankan dat ik daadwerkelijk dacht. Ik ben super blij Rodi mij de kennis en veiligheid bood om de kou te trotseren”

Veiligheid

Koude training dient te allen tijden veilig gedaan te worden. Eén om jezelf niet te verwonden en twee om optimaal effect te hebben van de hier beschreven voordelen. Het niet veilig voelen, of een niet veilig signaal vanuit je lichaam krijgen, zoals spierspanning en/of een hoge en snelle ademhalingen zorgen ervoor dat de stress juist gevoeliger wordt afgesteld. Verdiep jezelf in de materie of benader iemand voor begeleiding voor de eerste paar keer koude training in het eikenhouten ijsbad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de Broeders.

Winkelwagen
Scroll naar top