team of privégroep

Boost je immuunsysteem

Meer energie, betere prestaties en minder klachten!​

Ontdek de kracht van koude training en het ijsbad en transformeer in een bom van energie! Leer onder professionele begeleiding de juiste focus en ademhaling voor meer ontspanning, focus en energie.

Organiseer je een teamdag of uitje? Een ijsbad workshop is een bucket list uitdaging, uiteraard gezond maar ook heel sterk voor de teambuilding. Ga samen de uitdaging aan.
Mogelijk bij onze locatie of nodig ons uit op een eigen locatie. 

Full event setting

Vanaf €1.250,- 

Inclusief
– Alle benodigde materialen zoals eikenhouten ijsbad(en) en ijs
– Deep learning met kennis over energie, stress en koude training
– Praktijk oefeningen om later thuis toe te passen
– Ultieme uitdaging, het ijsbad
– Ervaren coach om je te begeleiden
– 1-op-1 begeleiding tijdens je ijsbad ervaring
– Q & A aan de coach

Basic setting

Vanaf €945,- 

Inclusief
– Alle benodigde materialen zoals ijsbad(en) en ijs
– Deep learning met kennis over energie, stress en koude training
– Praktijk oefeningen om later thuis toe te passen
– Ultieme uitdaging, het ijsbad
– Ervaren coach om je te begeleiden
– 1-op-1 begeleiding tijdens je ijsbad ervaring
– Q & A aan de coach

Broeders Leefstijl Academie

Wil je wat anders dan een ijsbad organiseren of een aanvulling op je ijsbad ervaring? Vanuit de Broeders Leefstijl Academie bieden wij verschillende vormen van advies, training en begeleiding voor een praktische en realistische weg naar een fit en energiek leven.

Bekijk hieronder wat wij meer voor jullie kunnen betekenen en en kies uit één van de thema’s.

Broeders_Logo_Logo-cirkel-onderzin

Energie

Controle over je energieniveau
Ontdek de oorzaak van je energieklachten, leer waar energie vandaan komt en welke factoren hier invloed op hebben. Verhoog je energieniveau om je doelen te bereiken.

Slaap

Slaap als basis om te presteren
de basis van gezondheid en vitaliteit met een goede nachtrust. Onze slaaptraining zorgt voor meer energie, verhoogt de productiviteit en verbetert de algehele gezondheid van het team. Zorg voor een gezonde en productieve werkomgeving door een goede nachtrust.

Adem

Adem jezelf fit
Controle over ademhaling betekent controle over jezelf, verbetering van je conditie en immuunsysteem en meer energie. Leer ademhalingstechnieken om vermoeidheidsklachten, stress, chronische pijn en slaapproblemen te verminderen. Krijg controle over je ademhaling en verbeter je gezondheid.

Sociaal klimaat

Een optimale sociale omgeving
Creëer een omgeving waarin je kan groeien en vliegen. Vriendschap en collega’s zijn van invloed op je gezondheid en welzijn, dus zorg voor een ondersteunende omgeving die stress vermindert en bijdraagt aan jouw succes!

Voeding en vasten

Intermittent fasting als vaccin tegen de moderne tijd
Meer energie, minder stress en flexibele weerstand. Bescherm jezelf tegen de moderne tijd en leer hoe Intermittent fasting in je leefstijl je gezondheid kan verbeteren

Voeding

Optimale energie en concentratie over de hele dag
Ontdek hoe je voeding kunt gebruiken voor optimale energie en concentratie! Leer over het effect van suiker, voeding die schaadt en baadt en krijg je tips voor een goede energieverdeling gedurende de dag. Geen ingewikkelde diëten, maar praktische tips voor een gezonde levensstijl.

Bewegen

Zet jezelf, team en organisatie in beweging
Leer beweging integreren in je dagelijkse routine en hoe je dit met praktische en haalbare tips kan toepassen op het werk en je drukke privé leven. Beweging is niet alleen goed voor de gezondheid, het zorgt ook voor meer energie, focus en productiviteit. Zet jezelf en je organisatie in beweging!

Mindfullness

Rust in het hoofd, overzicht en controle op stress
Leer effectiever werken met meer focus en minder stress. Leer mindfulness toepassen op het werk en verbeter je besluitvaardigheid, concentratie en effectiviteit. Voor teams en professionals die beter willen presteren met minder stress.

Uitdagingen

Stap uit je comfortzone en groei
Houd de zaag scherp en leer nieuwe uitdagingen aan te gaan en stress te beheersen. Vergroot je veerkracht en groei als professional en als persoon. Bereid je voor op de uitdagingen van het leven en in je werk en haal het beste uit jezelf!

Zingeving en doelen

Geef jezelf sturing en bepaal je eigen richting
Loop je vast en moeite om jezelf te motiveren? Vind richting in het leven en verhoog je energie en motivatie. Stel doelen, krijg duidelijkheid en verbeter je levenskwaliteit. Leer hoe je nieuwe gewoonten kunt integreren en bereik meer succes en betere samenwerkingen

Ervaringen van anderen

Stress regulatie

Reduceer stress

Vet verbranding

Thermo regulatie

Gezondheid

Boost imuunstysteem

Duurzaam

Duurzame ijsbaden

Zorg voor jouw eigen unieke ervaring

  • Wat een geweldige workshop over IJsbaden & koudwater therapie vandaag bij Broeders in de Meern. Sublieme presentatie van Rodi. State of the art!!! Als longarts sterk aan te bevelen. Zeer deskundige ui... Lees meer
  • Ik wilde al een hele tijd een ijsbad nemen, maar tegenwoordig zijn er zoveel aanbieders, waardoor de keuze erg lastig wordt, maar vooral ook: Bij wie kan ik dit veilig doen? Voor mij gaf de het doorsl... Lees meer
  • Super toffe masterclasses en trainingen. Ik sluit bij beide graag aan😁. Rodi en Kay zijn sociale, spontane en kundige jongens die alles goed toelichten. Ze geven heldere, duidelijke informatie en z... Lees meer
  • Conclusie: absolute aanrader. Rodi en Kay weten precies waar ze het over hebben. Geen poespas of gezweef. Heldere en betrouwbare informatie. Wetenschappelijk onderbouwd. Rodi plaatst het ijsbad in een... Lees meer
  • Ik heb de masterclass over "energie" gevolgd bij Rodi. Het was echt een enorme eye-opener! Rodi heeft ontzettend veel kennis en weet dit in 2 uur tijd heel duidelijk over te brengen en ook nog eens op... Lees meer

Veel meer dan alleen een ijsbad

De Broeders behandelen meerdere thema’s rondom duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, stress reductie en mentale weerbaarheid. U kunt zelf een dag samen te stellen uit onze thema’s.
 
De Broeders komen langs op uw locatie met een volledige setting inclusief ijsbad(en). Afhankelijk van het aantal deelnemers en het gekozen programma geven de Broeders aan hoe lang de dag zal duren.
Een reguliere workshop duurt 4 uur en bevat 2 onderwerpen uit het aanbod hiernaast. Het is mogelijk meer onderwerpen aan bod te komen. Dan duurt de workshop langer.
 
Vraag hieronder een offerte aan of naar de mogelijkheden voor een workshop vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Inhoud dagworkshop

Bij de Broeders kunt u kiezen uit de volgende thema’s voor uw workshop. Alle thema’s zijn toe te passen in de praktijk en op de werkvloer. Onderaan de pagina worden de thema’s kort toegelicht.

Sitting Breaks
Hypoxie
Intermitted fasting
Gezonde voeding
High intensity interval training
Rust interventies
Hypercapnia
Gecontroleerde uitdaging – ijsbad

Uiteraard geven de Broeders advies in het samenstellen van een programma. Wilt u zich focussen op duurzame inzetbaarheid, vitaliteit of stress reductie en mentale weerbaarheid? De Broeders stellen het programma samen dat bij uw wensen past.

Sitting Breaks

Het zittende leven van nu Jaagt ons verder en verder weg van hoe het hoort te zijn. Sitting breaks komt weer in de buurt hoe wij ons evolutionair altijd hebben bewogen. Het is Efficiënt, evolutionair bekent voor je lichaam, praktisch en voor jong en oud/fit of ziek goed uit te voeren.
Een aanrader voor de zittende werknemers.

Intermitted Fasting

Periodiek niet eten is de meest brede en beste interventie tegen de welvaartsziektes van tegenwoordig. We eten te vaak, te veel en niet echt gezond. Het voedsel van nu is vooral geïndustrialiseerd en veel adviezen over gezonde voeding berusten helaas nog op oude gedachtes.

Hypoxie

Hoogte training zonder de hoogte op te zoeken. Zuurstof tekort training is een training die alles verbeterd wat met je stress- immuunsysteem en je longen te maken heeft. 

Gezonde Voeding

Gezonde voeding en een goede motor zijn essentieel voor het leven. De Broeders geven advies over de balans van gezonde voeding en de effecten van voeding op je mentale toestand.

Rust Interventies

Na alle uitdagingen en het bewegen is er natuurlijk ook tijd voor rust nodig. Ingebouwde rust interventies op specifieke momenten zorgen voor de juiste werk-stress balans en dragen bij aan een positieve fysieke en mentale toestand.

High Intensity Interval

Als jou lichaam het aankan is een high intensity interval training de beste vorm om een fysiek uitdaging aan te gaan, interne communicatie processen in je lichaam gigantisch verbeterd, suiker weg te trekken, welk de voeding is voor bacteriën en nog veel meer.

Gecontroleerde uitdaging

Hebben positieve invloed op je genetica. Het aanpassen van genetica door je omgeving noemen we epi-genetica. Als jij je kort en veilig blootstelt aan uitdagingen dan zal je lichaam zich gaan ontwikkelen om vitaler te worden voor een grotere overlevingskans. Varieer je met de trainingen/uitdagingen die je aangaat dan zul je jezelf kunnen aanpassen in elke situatie en een flexibele gezondheid creëren.

Hypercapnia

Hypercapnia zorgt voor een bewuste “verzuring” waardoor je jezelf traint tegen de nadelige constante verzuring. Waarbij hypocapnia juist zorgt voor het direct ontzuren van je lichaam. Beide zijn prima echter is de hypercapnia variant praktischer in zijn uitvoering.

Klanten

“Er werd mij verteld dat des te groter de uitdaging des te groter het effect…. Dat kan ik beamen, het gaf mij een ongelofelijke positieve kick, ik was super trots met mijn overwinning en tot dagen na het ijsbad voelde ik mij kiplekker”

“ Het was een geweldige ervaring om direct te voelen wat voor een invloed ademhaling kan hebben heb je stress niveau.”

“Ik heb al jaren pijnklachten vanwege fibromyalgie, dus twijfelde aan het begin flink. Maar deze training gaf mij het inzicht dat mijn lichaam veel meer aankan dat ik daadwerkelijk dacht. Ik ben super blij Rodi mij de kennis en veiligheid bood om de kou te trotseren”

Veiligheid

Koude training dient te allen tijden veilig gedaan te worden. Eén om jezelf niet te verwonden en twee om optimaal effect te hebben van de hier beschreven voordelen. Het niet veilig voelen, of een niet veilig signaal vanuit je lichaam krijgen, zoals spierspanning en/of een hoge en snelle ademhalingen zorgen ervoor dat de stress juist gevoeliger wordt afgesteld. Verdiep jezelf in de materie of benader iemand voor begeleiding voor de eerste paar keer koude training in het eikenhouten ijsbad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de Broeders.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Winkelwagen
Scroll naar boven