Zakelijk of prive groep

Kennis is controle, controle is rust

https://www.ijsbaden.com/wp-content/uploads/2021/03/cropped-LOGO-V3-ZWART.png
  • Duurzame inzetbaarheid

  • Mentale weerbaarheid

  • Vitaliteit

  • Stress regulatie

Veel meer dan alleen een ijsbad

De Broeders behandelen meerdere thema's rondom duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, stress reductie en mentale weerbaarheid. U kunt zelf een dag samen te stellen uit onze thema's.
 
De Broeders komen langs op uw locatie met een volledige setting inclusief ijsbad(en). Afhankelijk van het aantal deelnemers en het gekozen programma geven de Broeders aan hoe lang de dag zal duren.
Een reguliere workshop duurt 4 uur en bevat 2 onderwerpen uit het aanbod hiernaast. Het is mogelijk meer onderwerpen aan bod te komen. Dan duurt de workshop langer.
 
Vraag hieronder een offerte aan of naar de mogelijkheden voor een workshop vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.
 
portrait copy73-min (1)

Inhoud dagworkshop

Bij de Broeders kunt u kiezen uit de volgende thema's voor uw workshop. Alle thema's zijn toe te passen in de praktijk en op de werkvloer. Onderaan de pagina worden de thema's kort toegelicht.

Sitting Breaks

Hypoxie 

Intermitted fasting

Gezonde voeding

High intensity interval training

Rust interventies

Hypercapnia

Gecontroleerde uitdaging - ijsbad

 

Uiteraard geven de Broeders advies in het samenstellen van een programma. Wilt u zich focussen op duurzame inzetbaarheid, vitaliteit of stress reductie en mentale weerbaarheid? De Broeders stellen het programma samen dat bij uw wensen past.

 

portrait copy71-min
https://www.ijsbaden.com/wp-content/uploads/2021/03/cropped-LOGO-V3-ZWART.png

Sitting Breaks

Het zittende leven van nu Jaagt ons verder en verder weg van hoe het hoort te zijn. Sitting breaks komt weer in de buurt hoe wij ons evolutionair altijd hebben bewogen. Het is Efficiënt, evolutionair bekent voor je lichaam, praktisch en voor jong en oud/fit of ziek goed uit te voeren.
Een aanrader voor de zittende werknemers.
 
portrait copy97-min

Intermitted Fasting

Periodiek niet eten is de meest brede en beste interventie tegen de welvaartsziektes van tegenwoordig. We eten te vaak, te veel en niet echt gezond. Het voedsel van nu is vooral geïndustrialiseerd en veel adviezen over gezonde voeding berusten helaas nog op oude gedachtes.
 
portrait copy2-min

Hypoxie

Hoogte training zonder de hoogte op te zoeken. Zuurstof tekort training is een training die alles verbeterd wat met je stress- immuunsysteem en je longen te maken heeft. 
 
portrait copy73-min (1)

Gezonde Voeding

Gezonde voeding en een goede motor zijn essentieel voor het leven. De Broeders geven advies over de balans van gezonde voeding en de effecten van voeding op je mentale toestand.
 
portrait copy30-min (1)

Rust Interventies

Na alle uitdagingen en het bewegen is er natuurlijk ook tijd voor rust nodig. Ingebouwde rust interventies op specifieke momenten zorgen voor de juiste werk-stress balans en dragen bij aan een positieve fysieke en mentale toestand.
 
portrait-copy103-min-1

High Intensity Interval

Als jou lichaam het aankan is een high intensity interval training de beste vorm om een fysiek uitdaging aan te gaan, interne communicatie processen in je lichaam gigantisch verbeterd, suiker weg te trekken, welk de voeding is voor bacteriën en nog veel meer.
 
portrait copy69-min

Gecontroleerde uitdaging

Hebben positieve invloed op je genetica. Het aanpassen van genetica door je omgeving noemen we epi-genetica. Als jij je kort en veilig blootstelt aan uitdagingen dan zal je lichaam zich gaan ontwikkelen om vitaler te worden voor een grotere overlevingskans. Varieer je met de trainingen/uitdagingen die je aangaat dan zul je jezelf kunnen aanpassen in elke situatie en een flexibele gezondheid creëren.
 
Vitaal worden met ijsbad

Hypercapnia

Hypercapnia zorgt voor een bewuste “verzuring” waardoor je jezelf traint tegen de nadelige constante verzuring. Waarbij hypocapnia juist zorgt voor het direct ontzuren van je lichaam. Beide zijn prima echter is de hypercapnia variant praktischer in zijn uitvoering.
 
https://www.ijsbaden.com/wp-content/uploads/2021/03/cropped-LOGO-V3-ZWART.png

Klanten

download-2
stars

“Er werd mij verteld dat des te groter de uitdaging des te groter het effect…. Dat kan ik beamen, het gaf mij een ongelofelijke positieve kick, ik was super trots met mijn overwinning en tot dagen na het ijsbad voelde ik mij kiplekker”

download-1
stars

“ Het was een geweldige ervaring om direct te voelen wat voor een invloed ademhaling kan hebben heb je stress niveau.”

download
stars

“Ik heb al jaren pijnklachten vanwege fibromyalgie, dus twijfelde aan het begin flink. Maar deze training gaf mij het inzicht dat mijn lichaam veel meer aankan dat ik daadwerkelijk dacht. Ik ben super blij Rodi mij de kennis en veiligheid bood om de kou te trotseren”

Veiligheid

Koude training dient te allen tijden veilig gedaan te worden. Eén om jezelf niet te verwonden en twee om optimaal effect te hebben van de hier beschreven voordelen. Het niet veilig voelen, of een niet veilig signaal vanuit je lichaam krijgen, zoals spierspanning en/of een hoge en snelle ademhalingen zorgen ervoor dat de stress juist gevoeliger wordt afgesteld. Verdiep jezelf in de materie of benader iemand voor begeleiding voor de eerste paar keer koude training in het eikenhouten ijsbad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de Broeders.

Winkelwagen
Scroll naar top