IJsbad workshop

Challenge yourself

Kennis is controle, controle is rust

IJsbad workshop

Ontdek de kracht van koude training en het ijsbad en transformeer in een bom van energie! Leer onder professionele begeleiding de juiste focus en ademhaling voor meer ontspanning, focus en energie.

De workshop is een introductie in koude training. Een middag vol kennis over energie, stress en de positieve effecten van koude training en gecontroleerde uitdagingen. Met als afsluiter de ultieme gecontroleerde uitdaging, het ijsbad.

– Deep learning met kennis over energie, stress en koude training
– Praktijk oefeningen om later thuis toe te passen
– Ultieme uitdaging, het ijsbad
– Ervaren coach om je te begeleiden
– 1-op-1 begeleiding tijdens je ijsbad ervaring
– Q & A aan de coach

 

Praktische info

Maximaal 20 deelnemers.
Van 12:00 – 15:00 uur
Kosten: €109,- p.p.
Locatie: Fysiotherapie Bodyproof – Utrecht

Wij zijn ervan overtuigd dat je enthousiast bent aan het eind van onze workshops. Dus geven wij een niet goed – geld terug garantie

Data

7 oktober – nog 2 plekken beschikbaar
4 november – nog 11 plekken beschikbaar

Bovenstaande data niet mogelijk?
Hieronder zijn de data van de Masterclass:
– 9 december

Agenda

12:00 – 12:15 – Inloop
12:15 – 13:00 – Kennis over energie
13:00 – 13:15 – Pauze
13:15 – 14:00 – Kennis over stress
14:00 – 14:45 – IJsbad met 1-op-1 begeleiding
14:45 – 15:00 – Q&A aan de coach

Direct lid bij Broeders Leefstijl Academie

Na deelname aan een workshop ben je lid van de Broeders Leefstijl Academie. Wat betekend dit voor jou:

– Gratis trainingsvideo’s en uitleg over onze belasting tool
– Alle theorie is daarna digitaal terug te lezen in de online academie
– Bereid jezelf voor met challenges uit onze online academie
– Korting op onze rittenkaart om in ons ijsbad te duiken
– Onbeperkt toegang tot onze kennisbank met video’s en blogs

Testemonials

Voorbereiden op een ijsbad?

Kleine voorbereiding voor de ijsbad workshop?

Start met koud(er) douchen
Wat is het heerlijk he, om ‘s ochtends onder een warme douche te staan? Weet je wat nog fijner is? Koud douchen. Op de korte termijn is het oncomfortabel maar op de lange termijn geeft het energie, is het goed voor je mentale kracht en heeft het talloze fysieke voordelen. Daarnaast is het een ideale voorbereiding op jouw eerste ijsbad. Hoe doe je dat dan, het koude douchen?

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Zorg voor jouw eigen unieke ervaring

  • Wat een geweldige workshop over IJsbaden & koudwater therapie vandaag bij Broeders in de Meern. Sublieme presentatie van Rodi. State of the art!!! Als longarts sterk aan te bevelen. Zeer deskundige ui... Lees meer
  • Ik wilde al een hele tijd een ijsbad nemen, maar tegenwoordig zijn er zoveel aanbieders, waardoor de keuze erg lastig wordt, maar vooral ook: Bij wie kan ik dit veilig doen? Voor mij gaf de het doorsl... Lees meer
  • Super toffe masterclasses en trainingen. Ik sluit bij beide graag aan😁. Rodi en Kay zijn sociale, spontane en kundige jongens die alles goed toelichten. Ze geven heldere, duidelijke informatie en z... Lees meer
  • Conclusie: absolute aanrader. Rodi en Kay weten precies waar ze het over hebben. Geen poespas of gezweef. Heldere en betrouwbare informatie. Wetenschappelijk onderbouwd. Rodi plaatst het ijsbad in een... Lees meer
  • Ik heb de masterclass over "energie" gevolgd bij Rodi. Het was echt een enorme eye-opener! Rodi heeft ontzettend veel kennis en weet dit in 2 uur tijd heel duidelijk over te brengen en ook nog eens op... Lees meer

Veiligheid

Koude training dient te allen tijden veilig gedaan te worden. Eén om jezelf niet te verwonden en twee om optimaal effect te hebben van de hier beschreven voordelen. Het niet veilig voelen, of een niet veilig signaal vanuit je lichaam krijgen, zoals spierspanning en/of een hoge en snelle ademhalingen zorgen ervoor dat de stress juist gevoeliger wordt afgesteld. Verdiep jezelf in de materie of benader iemand voor begeleiding voor de eerste paar keer koude training in het eikenhouten ijsbad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de Broeders.

werkgever betaald?

Medewerkers vallen vaak uit als gevolg van overmatige stress. Uit onderzoek blijkt dat één op de vijf werknemers te maken heeft met burn-outklachten . Maar liefst 36% van het werkgerelateerde ziekteverzuim wordt veroorzaakt door werkstress, wat aangeeft dat dit een veelvoorkomend probleem is. Uit enquêtes blijkt dat drie miljoen Nederlanders behoefte hebben aan maatregelen om werkstress te verminderen. Jezelf weerbaar maken en het juist inzetten van stress is een belangrijk middel om ernstige stressklachten of een burn-out te voorkomen. Aangezien iedereen anders op stress reageert, is het cruciaal dat werknemers de signalen van stress tijdig herkennen. Zieke medewerkers kosten bedrijven gemiddeld € 200,- tot € 400,- per dag.  Koude training kan zorgen voor meer energie, betere concentratie en creativiteit, en betere  weerbaarheid wat leidt tot minder ziekteverzuim.

Vitaliteitsbudget

Het vitaliteitsbudget is een bedrag dat u kunt gebruiken om interventies, workshops of trainingen in te zetten bij uw medewerkers. 
Vraag je werkgever naar een beschikbaar vitaliteitsbudget. Wij stellen dan een factuur op naar je werkgever toe.

De online masterclass is nieuw. De prijs is voor de early birds tijdelijk van €89,- naar €69,-

* Nog nooit een ijsbad of koude training gedaan? Wij adviseren sterk dat je een 1e ijsbad ervaring moet ervaren met de juiste begeleiding en veiligheid.

IJsbad workshop

Een introductie in koude training.

Twee uren vol kennis over genetica, ademhaling en de positieve effecten van koude training en gecontroleerde uitdagingen. Met als afsluiter de ultieme gecontroleerde uitdaging: het ijsbad.

Inclusief:
– Deap learning met kennis over genetica, ademhaling en stress- en immuunsysteem
– Praktijk oefeningen om later nog toe te passen
– Inleiding en kennis over koude training
– Praktijk ervaring in het ijsbad
– Alle theorie wordt digitaal nagestuurd om terug te lezen
– Q & A aan de coach
– 1-op-1 begeleiding tijdens je ijsbad ervaring

Maximaal 20 deelnemers.
Duur: 3 uur
Van 12:00 – 15:00 uur
Kosten: €109,- p.p.
Locatie: Fysiotherapie Bodyproof – Utrecht

Wij zijn ervan overtuigd dat je enthousiast bent aan het eind van onze workshops. Dus geven wij een niet goed – geld terug garantie.

Data

11 maart
15 april
10 juni
8 juli
9 september
7 oktober
9 december

Zijn bovenstaande data voor jou niet mogelijk? Volg dan thuis op eigen tempo onze Online Masterclass Koude Training en IJsbad.

Onze Masterclass - Uitdagingen voor een fitter leven -Meer dan alleen een ijsbad?

Veel meer dan alleen een ijsbad. De dagworkshop biedt het complete plaatje. Leer meer over vitaliteit, je immuunsysteem en life changing challenges en sluit af met een gecontroleerde uitdaging, het ijsbad. 

Inhoud dagworkshop

Evolutionair bewegen

Het zittende leven van nu jaagt ons verder en verder weg van hoe het hoort te zijn. Sitting breaks komt weer in de buurt van hoe wij ons evolutionair altijd hebben bewogen. Het is efficiënt, praktisch en evolutionair bekend. Het is voor jong, oud en fit of ziek goed uit te voeren.

Adem jezelf fit

Hoogte training zonder de hoogte op te zoeken.
Zuurstof tekort training is een training die alles verbetert wat met je stress-, immuunsysteem en je longen te maken heeft. Zuurstof tekort training zorgt voor een bewuste “verzuring” waardoor je jezelf traint tegen de nadelige constante verzuring in je lichaam. Dit heeft een positief effect op stress reacties en je immuunsysteem.

Gecontroleerde uitdaging

Een ijsbad sessie is een gecontroleerde uitdaging. Een praktisch voorbeeld en prachtige uitdaging om de dag af te sluiten. Alles wat je die dag hebt geleerd komt samen in het nemen van het ijsbad.

Programma

09:00 – Welkom
09:15 – Evolutionair bewegen
10:00 – Praktische toepassingen
10:30 – Pauze en Q&A
11:00 – Adem jezelf fit
11:30 – Praktische toepassingen
12:00 – Gecontroleerde uitdagingen en epi-geneticea – ijsbad
13:00 – Ervaring delen

Winkelwagen
Scroll naar boven